REPARAȚIA TEHNICII SPECIALE

Introduceți datele dumneavoastră în formular și vă vom suna înapoi.

  ÎNSCRIEȚI-VĂ PENTRU REPARAȚIE:

  REPARAȚIA ȘI ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR SPECIALE

  Remorci cu roți cu mai multe axe sau semiremorci cu design special concepute pentru transportul mărfurilor grele și voluminoase.

  Un camion, un vehicul autopropulsat pentru transportul buștenilor și cherestelei.

  O mașină echipată cu un rezervor. Proiectat pentru transportul și depozitarea temporară a lichidelor (materiale de construcție lichide, produse petroliere,produse alimentare)

  o mașină autopropulsată (pe șenile sau pe roți) care efectuează lucrări agricole, construcții rutiere, terasamente, transport și alte lucrări într-un agregat cu mașini (unelte) tractate, montate sau staționare.

  autoturisme, remorci și semiremorci izolate, fără izolație, dotate cu unități frigorifice

  un camion proiectat pentru transportul rutier de lichide sau gaze. Există multe opțiuni datorită varietății largi de lichide care pot fi transportate. Cisternele sunt de obicei mari; pot fi izolate sau neizolate; sub presiune sau nepresurizate; și proiectat pentru una sau mai multe sarcini (adesea prin diviziuni interne în containerul principal)

  Este folosit pentru a muta diverse bunuri, a fost dezvoltat pe scară largă în societatea modernă.

  Macaralele auto sunt asamblate pe șasiul camioanelor produse în masă, cu instalarea de stabilizatoare față și spate pe cadru pentru a asigura stabilitatea atunci când macaraua lucrează cu marfă și crește capacitatea de încărcare. Se pot deplasa independent pe drumurile murdare și pot depăși urcările

  un vehicul special conceput pentru încărcarea, descărcarea și transportul autoturismelor în caz de avarie, accident

  un vehicul de marfă cu auto-descărcare, remorcă sau semiremorcă cu un corp (mai des de tip buncăr) înclinat mecanic (de obicei hidraulic) pentru descărcarea încărcăturii sau cu descărcare forțată (de exemplu, printr-un șurub).
  Există, de asemenea, autobasculante, pentru descărcarea cărora înclinarea întregii mașini este utilizată cu ajutorul ascensoarelor telescopice.

  Principalul lucru care distinge un cisternă de combustibil de un alt camion este cerințele ridicate pentru siguranța la incendiu. Acest lucru se datorează faptului că la funcțiile lor se adaugă o stație de alimentare separată, cisternele de combustibil includ și ATZ (cisterne auto) care efectuează realimentarea vehiculelor pe teren, într-o curte mare de motoare sau fermă auto.

  SERVICII DE REPARATII DE CALITATE PENTRU ECHIPAMENTE SPECIALE

  Compania este dispusă sa vă deservească la o calitate înaltă ,piese de schimb calitative si materiale de consum, preţuri accesibile, executarea rapidă a tuturor comenzilor, precum şi o gamă vastă de servicii suplimentare.

  In viața cotidiană este indispensabilă folosirea tehnicii speciale . Este imposibil sa găsești un domeniu de activitate în care nu este pusă in folosință tehnica specială. Tehnica specială este folosită la șantiere și la organizarea transportului de mărfuri . Pentru ca aceste mașini să funcționeze cât mai mult posibil , trebuie de efectuat regulat , o dată la jumate de an revizia tehnică iar dacă sunt careva probleme noi vă le reparăm sau oferim piese de schimb .

  Proff.md oferă servicii de reparație si deservire tehnică pentru următoarele  mașini: autotrailere; camioane forestiere; camioane-cisterne pentru ciment; autotractoare cu remorcă; autocisterne; autofurgoane și autorefrigeratoare; autogunoiere; manipulatoare; automacarale; evacuatoare; autobasculante; camioane-cisterne pentru combustibil.

  Reparația tehnicii speciale se află pe Strada Industrială 26 și Strada Varnița 4/3.

  Auto

  Anvelope

  SIMERINGURI

  SERVICIILE NOASTRE

  30%OFF